Sommerens vine

Hver måned udvælger vi 2 x tre forskellige spændende vine. 3 røde og 3 hvide. De sælges for 100 kr for tre glas. Vinene er kort præsenteret på en lille tag på glassets fod.

Er du interesseret i yderligere information eller i at købe vinene, scanner du QR koden på bagsiden. Så er der mulighed for at bestille vinen og få den bragt direkte hjem til din gadedør.

Pris

Vælg mellem hvid- eller rødvin.
Få 3 smageglas for 100 kr.

DUKE OF WELLINGTON, Sydafrika

(100% Sauvignon Blanc)

Grønne toner i farven, duft af hyldeblomst, citrus og tomatstilk. Frisk og læskende smag af grape og grønne urter. Fin knivskarp syre i afslutningen.

VANITA PECORINO, TERRE DI CHIETI, Italien

(100% Pecorino)

Strågul farve med grønne reflekser, Duft af æble og pære, balsamico og noter fra fadlagring. Behagelig tør og kompleks smag.

FETZ RIESLING CLASSIC, MITTELRHEIN, Tyskland

(100% Riesling)

Lys farve ,blomsterduft med røgede undertoner. I smagen abrikos og fersken med fyldig tørhed i den friske eftersmag.

LOUISET MONT BAUDILE, HERAULT, Frankrig

(Grenache/Syrah/Carignan)

Mørk purpurfarve, duft af modne, sorte skovbær med en krydret tone. Saftig smag
af mørk bærfrugt og sorte oliven. Diskrete vaniljetoner fra fadlagringen og silkebløde tanniner i den lange frugtrige eftersmag.

TRE MONTI , ROMAGNA, Italien, Økologisk

(100% Sangiovese)

Rubinrød farve, delikat duft af violer, kirsebær og solbær, livlig smagsfylde og diskret frugtsødme garneret med trøfler og en harmonisk syre, der slutter med en fløjlsblød tanninfinale.

FINCA LOS OLMOS , MENDOZA, Argentina

(100% Bonarda)

Dybrød farve med rubinrød kant. Liflig krydret duft af røde skovbær med et strejf af eucalyptus. I munden saftig frugtfylde, noter fra fadlagringen, en oplivende syre
og behagelige 13% alkoholstyrke. Glatte runde tanniner i afslutningen.