Efterårets vine

Hver måned udvælger vi 2 x tre forskellige spændende vine. 3 røde og 3 hvide. De sælges for 100 kr for tre glas. Vinene er kort præsenteret på en lille tag på glassets fod.

Er du interesseret i yderligere information eller i at købe vinene, scanner du QR koden på bagsiden. Så er der mulighed for at bestille vinen og få den bragt direkte hjem til din gadedør.

Pris

Få 3 smageglas for 100 kr.

FILIPPO GALLINO, ROERO ARNEIS

(100% Arneis) Piemonte, Italien

(100% Arneis) Let gylden farve, diskret duft, i smagen urter og mandel. Delikat vin med blødhed og fylde og kun lidt syre.
(anvendes ofte til at blødgøre den mørke Nebbiolo og kaldes populært for den hvide Barolo)

CANTINA DE NEGRAR

(100% Garganega) Garganega, Italien

(100% Garganega) Brillant strå gul farve. Næsen har tydelig præg af moden pære, mandel, tjørn og acacie blomst med fine mineralske noter. I munden fornemmes vinen passende tør, og velafbalanceret med en fin, frisk tangagtig eftersmag.

STONELEIGH CHARDONNAY

Marlborough, New Zealand

(100% Chardonnay) Fin lys gul i glasset med en delikat aroma af mandarin, orange, æble og tropisk frugt. I munden fyldig, tør, frisk og blød.

SURI BARBERA D’ASTI, VILLA GIADA

(100% Barbera) Piemonte, Italien

(100% Barbera) Brillant, rød-blå farvetone og en forførende duft af kirsebær. I munden delikat frugt, fortrinsvis sorte bær, med god længde og perfekt balance, der slutter med Barbera-druens karakteristiske, læskende frugtsyre.

CASTELLO D’ALBA, RUI MADEIRA

Douro, Portugal

(Touriga Franca, Tinta Roriz, Touriga Nacional) Kompleks vin med duft af røde frugter fra Touriga Franca, krydrede toner af læder og tobak fra Tinta Roriz, mens Touriga Nacional har bidraget med violer, krydderurter og en fast tanninstruktur.

REI, CANNONAU DI SARDEGNA

(100% Cannonau) Capo Ferrato, Sardinien

(100% Cannonau) Lys, violet farve og en forførende duft af violer, rød bærfrugt og krydderier som timian og rosmarin.
Den aromatiske intensitet går igen i smagen, hvor frugten
ledsages af toner af myrter, chokolade og balsamico.