Forårets vine

Hver måned udvælger vi 2 x tre forskellige spændende vine. 3 røde og 3 hvide. De sælges for 100 kr for tre glas. Vinene er kort præsenteret på en lille tag på glassets fod.

Er du interesseret i yderligere information eller i at købe vinene, scanner du QR koden på bagsiden. Så er der mulighed for at bestille vinen og få den bragt direkte hjem til din gadedør.

Pris

Få 3 smageglas for 100 kr.

TIEFGANG

PINOT BLANC, TYSKLAND

(100% Pinot Blanc) Lys, vandklar farve, diskret duft af mandel, kompleks smag med behagelig tørhed og fylde.

STONELEIGH

RIESLING, NEW ZEALAND

(100% Riesling) Let gylden farve, I duften lime, abrikos og orange blomster, smagen er citruspræget og med god længde.

CASTINO LUIGI

CORTESE, ITALIEN

(100% Cortese) Smuk strågul farve, blomsterrig duft, smagen er frisk og charmerende. Tør og let olieret med stor velsmag.

FELLINE ANARKOS

ITALIEN NEGRO AMARO, PRIMITIVO, MALVASIA NERA

(60% Negro Amaro, 30% Primitivo, 10% Malvasia Nera) Flot i glasset, sorte kirsebær med violette refleksioner. Der er noter af tørrede bær, friske blåbær og søde krydderier. Blød og elegant med lang eftersmag, hvor den venlige søde frugt dominerer helheds indtrykket.

OLIVARES TINTO

MONASTRELL, GRENACHE, SYRAH - SPANIEN

(75% Monastrell, 15% Grenache, 10% Syrah) Farven er violet og duften er fyldt med toner af kirsebær, brombær og krydderier. Smag af moden bærfrugt krydret med kanel, kardemomme og peber, en forfriskende frugtsyre og runde tanniner.

TUCUMEN

CABERNET SAUVIGNON - ARGENTINA

(100% Cabernet Sauvignon) Delikat duft af modne solbær, eukalyptus og toner fra egefadet. I smagen har vinen en stil som en ung Medoc med generøs solbærfrugt, toner af tobak og et strejf af blyantspids. En finale med faste, bløde tanniner.