Vinterens vine

Hver måned udvælger vi 2 x tre forskellige spændende vine. 3 røde og 3 hvide. De sælges for 100 kr for tre glas. Vinene er kort præsenteret på en lille tag på glassets fod.

Er du interesseret i yderligere information eller i at købe vinene, scanner du QR koden på bagsiden. Så er der mulighed for at bestille vinen og få den bragt direkte hjem til din gadedør.

Pris

Få 3 smageglas for 100 kr.

LA CAMPAGNE

(100% Sauvignon Blanc) Gascogne, Frankring

(100% Sauvignon Blanc) Lys gul farve med grønne reflekser, i næsen grape og en anelse citron, frisk sprød og intens smag.

MARIUS BY MICHEL

(100% Vermentino) Chapoutier, Frankrig

(100% Vermentino) Lys, tør og aromatisk med fersken og melon i næsen, fyldig, blød og balanceret smag.

DR COTES DU RHONE BLANC

(50% Viognier, 50% Grenache) Frankrig

(50% Viognier, 50% Grenache ) Lys gylden farve, frisk og frugtrig med lidt honningduft. Fyldig og let krydret eftersmag.

ARAGONEZ DA FITAPRETA, ALENTEJANO, PORTUGAL

(100% Aragonez)

(100% Aragonez ) Violet farve med lys kant, duft af kirsebær, hyldebær og lidt tobak. Herlig saftig smag af sorte kirsebær, kaffe og kanel i en slank, elegant stil med fin syrebalance.

BELTENEBROS BOBAL, RIBERO DEL JÚCAR, SPANIEN

(100% Bobal)

(100% Bobal) Mørk, rubinrød farve. Fadkrydret duft præges af røde bær, og den rige smagspalets frugtsødme har elementer af kaffe og chokolade med viskøs fylde plus lidt vanilje fra egefadet. Den lange, behagelige eftersmag slutter med en fløjlsblød tanninfinale.

CASELETTI PRIMITIVO, PUGLIA, ITALIEN

(100% Primitivo)

(100% Primitivo) Funklende violet farve, duften pakket med mørke bær og i smagen liflig frugtsødme, diskret fadkrydring, markant alkoholstyrke (14.5%) og modne tanniner stiller smagsløgene tilfreds uden at kamme over.