Forårets vine

Hver måned udvælger vi 2 x tre forskellige spændende vine. 3 røde og 3 hvide. De sælges for 100 kr for tre glas. Vinene er kort præsenteret på en lille tag på glassets fod.

Er du interesseret i yderligere information eller i at købe vinene, scanner du QR koden på bagsiden. Så er der mulighed for at bestille vinen og få den bragt direkte hjem til din gadedør.

Pris

Få 3 smageglas for 100 kr.

POSTHOUSE, BLUEISH WHITE, SYDAFRIKA

(Sauvignon Blanc, Chenin Blanc)

Lys farve, duft at røde æbler, ananas og pære. Frugtrig smag med en mineralsk undertone. Forfriskende og uden skarpe kanter.

WILDCART CHARDONNAY – AUSTRALIEN

(100% Chardonnay)

Strågylden farve med grønt skær, i næsen citrus og tropiske frugter. Velafbalanceret smag med en snert af pink grape og en herlig forfriskende syre og sprødhed.

VINA POMAL, RIOJA ALTA – SPANIEN

(Viura, Malvasia)

Lys farve, fyldig, smidig, frisk og smagfuld med noter af lyse ferskner, citron, fennikel og toasted sødlige toner fra egetræsfadet.

PAVILLON DES TROIS ARCHES – SYDFRANKRIG

(100% Merlot)

Dybrød farve, mørke frugte, blommer og brombær, i duften. Blød og behagelig smag med tilpas tannin og fin frugtsmag. Lang og behagelig finish.

BOLDRINO, ROSSO CONERO – ITALIEN

(100% Montepulciano)

Dyb violet farve, mørke bær i duften, smagen af sorte skovbær har en let frisk syrlig karakter. Velafbalanceret vin med potent alkohol (14%) og ranke
tanniner.

POSTHOUSE, BLUEISH BLACK – SYDAFRIKA

(Shiraz, Pinotage, Cabernet, Merlot)

Mørkeblå farve, deraf vinens navn, duft af morbær, ribs, modne jordbær og et strejf
af peber. Blød og fyldig smag.